atria calzone kebab için ürünler (3)

İberik Meşe Loin 50% İberik Irk - LOINLER VE ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ

İberik Meşe Loin 50% İberik Irk - LOINLER VE ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ

İber domuzlarından elde edilen parça, 3-4 ay boyunca meşe palamudu, otlar ve saman ile beslenen domuzlardan gelmektedir. El yapımı olarak D.O. Pimentón (Cáceres) ile doldurulmuş, ayrıca doğal baharatlarla marine edilmiş ve hiçbir koruyucu, sarımsak ve kekik içermemektedir. Olağanüstü kokusu ve aroması ile dikkat çekmektedir. İçindekiler: Meşe palamudu ile beslenen iberik domuz lompu, tuz, doğal aroma, pul biber, doğal baharatlar ve doğal sığır bağırsakları. %100 doğal içerikler. Alerjen içermez. En az 5-6 ay süren olgunlaşma ile olağanüstü koku ve aroması ile karakterizedir. İçindekiler: Meşe palamudu ile beslenen iberik domuz lompu, tuz, doğal aroma, pul biber, doğal baharatlar.
Castro y Gonzalez Seçim Sosis - Sosis

Castro y Gonzalez Seçim Sosis - Sosis

İberik domuzlarımızın en değerli parçalarından bazıları, örneğin Iberian Presa, Salchichón Castro y González “Selección” ürünümüzü el yapımı olarak hazırlamak için kullanılır. Yoğun bir aroma, sulu bir doku ve yağ, yağsız et ile karabiber arasında özel bir denge, Salchichón'umuza ince bir doğal zarafet kazandırır. SKU:N / A Gönderim ağırlığı:N / A
İber Akçaağaç Jambonu "%50 İber Cinsi" (bütün parça elle dilimlenmiş - Dilimlenmiş

İber Akçaağaç Jambonu "%50 İber Cinsi" (bütün parça elle dilimlenmiş - Dilimlenmiş

Ürün, uygun tuzlama ve olgunlaşma sürecine tabi tutulan yetişkin domuzların ön uzuvlarından üretilmiştir. Brisa İber Domuzları Brisa İber domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İber ürünleri elde edilmesini sağlar. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örnekler, Sus Scrofa Mediterraneus'un Akdeniz alt türünden gelmektedir ve ünlü İspanyol dehesalarında, özellikle Salamanca'da yerli olarak bulunmaktadır. Tuzlama Süreci Brisa İber'de, tüm parçalar deniz tuzu ile kaplanarak kuruma ve korunma sürecine yardımcı olur, böylece olgunlaşmış ürünlerin tipik renk ve aromalarının gelişimine katkıda bulunur. Taze parçanın her kilosu için bir gün boyunca tuzlama odasında kalır, kontrollü bir sıcaklıkta, 3º ile 5º santigrat arasında ve %75 ile %85 arasında bir bağıl nem ile. Irk: %50 İber Beslenme: Meşe Palamudu Etiket: Kırmızı Enerji Değeri: 409.9 Kcal / 1701 KJ Yağlar: 32.3 g Doymuş Yağlar: 9.7 g Karbonhidratlar: 1.0 g Şekerler: 0.5 g Proteinler: 28.8 g Tuz: 3.6 g